středa 27. června 2018

Výklad na ČERVENEC 2018

Krásný dobrý den všem!
Měsíc červen končí, což oceňují hlavně školáci a ti, kteří netrpělivě vyhlížejí dovolenou. Měsíc červen přinesl spoustu nového, byl nabytý programem i emocemi. V každém případě se s ním ale musíme začít loučit, a co nás čeká v měsíci dalším, se dozvíme už za chviličku.

ČERVENEC 2018



Na začátku tohoto měsíce se bude řešit vina, na jednu stranu nás mohou tížit situace vzniklé v měsíci červnu, ale také vyvstanou a zažnou se do toho motat i daleko starší pocity viny. Každá mince má ovšem dvě strany, tam kde je vina je i odpuštění. A právě začátek tohoto měsíce nám poskytne příležitost se s vinou vypořádat a odpustit jak sami sobě, tak druhým. Měli bychom se zaměřit na naše zdraví a smýšlet o něm co nejpozitivněji, protože pokud vaše oči čtou tento výklad, udělali jste velký pokrok. A i to co nyní nemusíte vnímat kladně, ukrývá v sobě skryté požehnání.

Střed července nás nabádá k tomu, abychom se poté, kdy jsme řešily vinu a odpuštění, přestali touto skutečností zabývat. Nechme minulost minulostí, odpoutejme se od ní a přijímejme s pokorou vše co nám přinesla. Tato část měsíce bude vnímána jako přechod od minulého k novému.

Závěr měsíce července poslouží k tomu, abychom si našli nový životní směr, ať už se jedná o práci, koníček, rodinnou situaci. Máme mít na mysli, že jen my a naše vůle nám může přinést změnu v naší situaci. Také se nám budou plnit přání a modlitby, někomu menší, jinému větší, každopádně vnímejme co si přejeme a jak. Pokud máme přání a cítíme u něj negativní emoci, protože se ještě nevyplnilo, jeho vyslyšení si oddalujeme. Emoce nám sami ukážou směr co je dobře a co ne. Pokud máte přání, či jste vyslali modlitbu, těšte se na její vyplnění s dobrým pocitem a ono se tak stane rychleji.



K výkladu jsem využila karty Rady andělů na každý den a Karty archanděla Michaela. 
Tak a to je pro tento výklad vše.
Fotka pod výkladem je jen ilustrační :)
Přeji úspěšný měsíc červenec!
Katka A.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář :)