pondělí 28. května 2018

Výklad na červen 2018

Krásný dobrý den všem!
Máme závěr května, měsíce lásky a již brzy vstoupíme do dalšího měsíce, který nám taktéž sebou přinese spoustu nových věcí, situací a zážitků. Pro výklad na červen jsem využila  karty Magická poselství víl a Andělé drahých kamenů. A co, že nám to andělé vzkazují?



ČERVEN 2018 - VÝKLAD


Úvod měsíce června se ponese v duchu pravdy. Máme být upřímní sami k sobě i okolí. Andělé nám vzkazují abychom se chovali, mluvili i oblékali tak, jak to cítíme. Buďme sami sebou a věřme ve své schopnosti. Pokud je něco co v sobě dusíte počátek června je ideální pro sdělování všech možných skutečností, protože je lidé budou lépe přijímat. Také pro nás bude jednodušší napojit se na anděly a posvátné bytosti. První polovinu června máme využít k péči o své kosti, svaly a nervy.

Ve středu měsíce červa se budou řešit finance a pracovní záležitosti. Kariéra dostane své slovo, ale zároveň nemáme tlačit na pilu a bude lepší, když necháme nečekaným novým věcem volný průběh. Velká část záležitostí, jak rychle přišla tak buď odejde nebo se sama vyřeší.

Závěrem června nás provádí anděl přijetí. Po období dávání nás čeká přijímání. Máme požádat o to, co chceme. Dejme to najevo vesmíru i lidem kolem sebe. Nechte svá přání, aby se vyplnily. Konec června nám dá příležitost nabrat energii, vyměnit ji a také se zaměřit na srdeční čakru, její harmonizaci a očistu.


Přeji Vám úspěšný měsíc červen!
Katka A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář :)