úterý 13. června 2017

Knižní novinky a speciality #červen 2017

Krásný dobrý den všem!
Po načerpání energie a inspirace jsem zpět s článkem. 
Ráda bych se dneska zaměřila na karty, které buď mají nově vycházet nebo mě jen něčím zaujali, každopádně to ovšem není recenze. Původně jsem se s vámi chtěla podělit o ryze knižní novinky, ale zaujalo mě pár zajímavých karet, které si získali mou pozornost takřka okamžitě. 
Tak a teď už se můžeme jít na ty kousky podívat.



1. Tarot andělů strážných

Nejjemnější a nejsladší Tarotové karty na světě


Po vydání Andělských Tarotových karet, které sklidily obrovský úspěch, zjistila Doreen Virtue, že se i nadále mnoho lidí Tarotu bojí. Proto společně s Radleighem Valentinem vytvořili tento Tarotový komplet pro vysoce citlivé vykladače, kteří touží po přesných a detailních odpovědích Tarotu v doprovodu jemných slov a obrazů. Výsledkem je 78 nejsladších Tarotových karet na světě, které vám nabízí bezpečný a spolehlivý způsob, jak získávat jasná, srozumitelná a konejšivá poselství pro sebe


Nezačínáme úplně klasickou knižní novinkou, 
ale na tyto karty se velmi těším, a to nejen proto, že jsou od mé oblíbené autorky. Datum vydání by měl být 10. 7. 2017, to už je za rohem! Takže se velmi brzy můžeme těšit na knihu a 78 karet. Kliknutím na autory se dostanete přímo do stránek nakladatelství Synergie, kde najdete podrobnější informace.

2. Myšlenky moudrosti

Pro život v radosti
54 karet

Když jsme ochotni otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. 54 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí. To, jak začnete svůj den, může ovlivnit to, jaké zkušenosti budete přitahovat. Vytáhněte si každé ráno jednu kartu a dovolte, aby vás vnitřní moudrost provázela celým dnem.

Tyto afirmační kartičky jsou jeden z nejnovějších pokladů od Louise Hay, jejíž díla opravdu barevně hladí mé oko. Její karty, kalendáře i knihy na mě působí velmi hřejivě a pozitivních afirmací není přece nikdy dost! Odkaz přímo do nakladatelství opět naleznete kliknutím na autorku.

3. Kouzelná moc květin

kniha a 44 karet

Květiny jsou dokonalými průvodci při věštění, neboť podobně jako andělé přesahují svou fyzickou formu. Mnoho kultur a kosmologií květinám připisuje význam, který dalece přesahuje jejich léčebné účinky a krásu: představují božstva, odvěké duchovní příběhy, emoce, myšlenky, souvztažnosti, moudré vedení, mocná znamení – všechno, čeho si lidstvo odjakživa cenilo.

Nádherné vykládací karty Kouzelná moc květin můžete využít k získání nadhledu, zklidnění mysli, ujištění se o tom, co tušíte, nebo uskutečnění změn, po kterých toužíte.
Poskytnou vám jak obecné, tak zcela konkrétní rady a dovedou vás k úspěchu. Mezi 44 květinami najdete například Vlčí mák, Kalu, Pomněnku, Jasmín, Durman a Levanduli.

Je velmi zajímavé jak jsou propojené vlastnosti květin a duchovní potřeby lidí. Máme je všude kolem sebe a někdy je úplně nedoceňujeme. Tyto karty jsou novinkou od května a i ilustracemi mě velmi lákají. Proniknout do světa květin je mým velkým přáním.

Všechny tyto troje karty najdete na stránkách nakladatelství Synergie.
Přeji vám krásný zbytek dne!
Katka A.

1 komentář:

Děkuji za váš komentář :)