středa 1. února 2017

Výklad na rok 2017

Krásný dobrý den přeji a vítám Vás na mých stránkách v roce 2017! 

Uvědomuji si, že většina kartářek a astroložek vydala svůj výklad už v lednu, ale mám pro Vás 2 důvody, proč je lepší ho mít až nejdřív v únoru. 
První důvod je následující, začátek nového roku někteří lidé prostě víc prožívají, nese s sebou spoustu očekávání a eufórie a vše co si lidé zjistí o novém roce berou až moc doslova, osobně a občas i úplně jinak, než autor zamýšlel. 
Proto je lepší výklady provádět až s novým rokem "usadí prach" a číst si je s nadhledem a né se strachem typu: Co se všechno stane? 
A druhý důvod? Trošku sobecký :) V množství výkladů v lednu se sem tam nějaký ten výklad může ztratit, ale kolik je výkladů v únoru? 
Konec zimy se ponese v duchu kontrastu. Na jedné straně budeme létat v oblacích, někdo v oblacích lásky a na druhé straně bychom se měli uzemnit. Obojí je pro nás důležité, jako světlo a tma, bez tmy by nebylo světla. Proto se nebojte nechat unášet láskou, ale nezapomeňte vnímat své pozemské povinnosti. Teď teprve začíná ten správný čas k plnění předsevzetí!

Jaro, myslím, že na něj už spousta lidí čeká s otevřenou náručí. Jeho začátek bychom si měli užít se vším všudy a radovat se, můžeme totiž narazit na své životní poslání a také je to vhodné období pro svatby a žádosti o ruku, protože nám bude pomáhat anděl vyjádření.
Duben bude hodně o nás samotných, více než obvykle bude na nás působit zákon přitažlivosti, takže myslete pozitivně a buďte k sobě hodní. Od problémů se odpoutejte a odevzdejte je nahoru. Nejsou vaší součástí, tak je nechte odejít pryč a dopřejte si odměnu a odpočinek.
Na konci jara přijdou na řadu manželské problémy, nebojte se, spíš než o vznik půjde o řešení. Bude totiž příhodné období k tomu odpustit a hledat řešení. Pokud k vám přijde inspirace využijte ji i k řešení svých vztahů.

Nejen dětmi očekávané léto možná nezačne na první pohled úplně ideálně, ale to co se může na první pohled jevit jako problém, může na druhý být skryté požehnání. Proto se dívejme na věci s nadhledem, všechno zlé je pro něco dobré a v tomto případě to dobré rozhodně bude převyšovat to neideální. Raději se odreagujte u nějaké nového tvůrčího projektu!
První polovina prázdnin se ponese v duchu konce a nových začátků, najděme v sobě naše vnitřní dítě a nechme ho prostoupit ven. Je čas opustit něco starého a udělat krok vpřed a určitou souvislost v tom bude hrát i už zmíněné dítě. 
V druhé polovině prázdnin projde část našeho já transformací, měli bychom být k sobě upřímní, důvěřovat si a vnímat všechna znamení, která k nám budou přicházet. Nechme transformaci aby nás osvobodila od emoční zátěže a pomohla nám si naše emoce plně uvědomit a vyjádřit tím správným způsobem.

Začátek podzimu je podobně jako tomu bylo na konci zimy protichůdný. Na jednu stranu je tu rodina, která nás bude potřebovat, a se kterou bychom měli trávit čas, na stranu druhou je tu práce a kariéra, která rodinu finančně zabezpečuje. Měli bychom najít střed, abychom nezanedbávali ani rodinu, ani práci. I když nás to možná bude svádět k opaku. V těchto kruzích si také dávat pozor na závist, nezáviďte nikomu ani lepší práci, ani vztahy, závist se totiž nakonec vždy obrátí proti nám. Prokažme více vděčnosti za to co máme a poděkujme. Září krom jiného je ale také to správné období pro svatbu a vyjádření lásky.
Říjen bychom měli využít ke hraní, zábavě, pozemské radosti. Uzemněme se, užijme si život ne v myšlenkách, ale v reálném životě a asertivně využívejte zákon přitažlivosti v komunikaci s ostatními.
Konec podzimu by se dal přirovnat k oceánu, když budeme vnímat věci nadhledem, pochopením i láskou, zaplaví listopad naší mysl, srdce i tělo vnitřním klidem a povede se nám nejen v našem životním poslání, ale i ve vztazích. 

Prosinec bude hodně o léčení energií, velká spousta lidí bude mít možnost udělat dobrý skutek, tak se také přidejte a pomozte rozšířit léčivou energii. Najděte si čas na snění a vizualizujte si co, byste chtěli prožít příští rok. Zamyslete se nad tím, co si přejete, co očekáváte od života a s kým ho chcete strávit, prosinec umožní komunikaci přímo ze svého srdce do srdce ostatních. Proto je prosinec mimo jiné a obdobím vhodným pro žádost o ruku, společné bydlení, plánování svateb atd..

Přeji Vám všem úspěšný rok 2017
💙




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář :)