čtvrtek 1. září 2016

Měsíční výklad na září 2016

KRÁSNÝ DOBRÝ DEN
vítejte na mých stránkách!

Máme 1. září a to znamená, že je tady čas na výklad. Pro ten dnešní použiju karty Rady andělů na každý den.
Nebudu zdržovat, raději se pojďme podívat, v jakém duchu se ponese nově počatý měsíc.





Začátek měsíce bude přát oslavám, svatbám a sešlostem všeho druhu. Pokud vybíráte termín pro nějakou akci, první týden je naprosto ideální. Přípravy se budou dařit, lidé se budou dobře bavit a je to ideální čas na to hodit starosti za hlavu a bavit se.

Druhý týden se ponese v duchu odpouštění a pokroku. Karta Nech minulost být nás vybízí k tomu, abychom všem, včetně sebe samým odpustili a odpoutali se od neodžitých emocí z minulosti. Opusťte vzorce chování, které vám přinášejí jen bolest. Odpuštění znamená mír v duši. 

Třetí karta Dávání a přijímání nám ve druhé polovině měsíce připomíná, abychom si dávali pozor na rovnováhu vesmíru. Někteří z nás budou mít sklony více myslet na druhé a zapomínat na sebe. Jiní zase budou až moc přijímat. Tato část měsíce září bude vhodná k zamyšlení se sami nad sebou. Nemáme zapomínat na to, že abychom se těšili dobrému zdraví a dostatku energie, měli bychom vyvažovat každý svůj nádech (přijímaní) výdechem (dávání).

Konec měsíce září bychom mělo zasvětit svým přáním a tužbám. Zeptejte se sami sebe.. Co si přeješ? .. Máme možnost napsat si scénář života podle sebe, tak toho využijme, plánujme a konejme! 

Takové nás čeká září, přeji vám, aby pro vás byl tento měsíc úspěšný a plný radosti..:)

Vaše Katka A.

3 komentáře:

  1. Děkuji za výklad, docela se hodí.
    Marta

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Katko, první týden mohu jen potvrdit. Narozeninový oslava byla opravdu vyvedená :-) Máte překrásný a velmi zajímavý blog a budu se těšit na další vaše příspěvky. Přeji krásné dny. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Lenko, to mě velmi těší. Moc děkuji za vaše slova. :) Mějte se krásně.
      Katka A.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář :)